Web Analytics
scris sâmbătă, 21.09.2024

Viorel Tudose îl desfiinţează pe Dică: „Va rămâne poreclit «Zece Zero». Noul antrenor va fi o mare surpriză”

Nicolae Dică nu mai este antrenorul lui FC Argeș, iar Viorel Tudose, sponsor al echipei, a pus tunurile pe cel demis sâmbătă, 21 septembrie.

Viorel Tudose îl desfiinţează pe Dică: „Va rămâne poreclit «Zece Zero». Noul antrenor va fi o mare surpriză”

Citeşte şi: Cutremur după egalul cu Mioveni. Coman n-a mai suportat rușinea

După remiza cu CS Mioveni, scor 1-1, echipa din Trivale se află pe locul 13 în clasament, cu 9 puncte, iar conducerea FC Argeş a decis să renunţe la colaborarea cu Dică.

Viorel Tudose a spus pentru ProSport că îi înțelege sentimentalismul lui Dani Coman față de Dică, deși el s-a opus clar numirii acestuia la cârma echipei din Trivale, aşa cum de mai multe ori a declarat şi pentru „Jurnalul de Argeş„.

Citeşte şi: Nicolae Dică: „Am jucat foarte prost în prima repriză”

„Timpul mi-a dat dreptate, dar l-am lăsat pe Dani Coman să se convingă singur ce poate acest Nicolae Dică. Eu sper ca domnul Dică să aibă decența să nu se apuce din nou de meseria de analist sportiv, deoarece un antrenor care retrogradează trei echipe nu are nicio calitate profesională să vorbească pe la TV sau prin mediul online.

Dacă și după parcursul ăsta de la FC Argeș te mai apuci să dai lecții unuia sau altuia, să analizezi verzi și uscate, atunci e clar unde ne îndreptăm…

Dică va rămâne în istoria fotbalului românesc antrenorul poreclit Zece Zero… Eu am spus clar încă de la început că acest antrenor nu poate mai mult de o promovare de la Liga 3 la Liga 2, chiar dacă a fost tot cu FC Argeș.

Însă eram sută la sută convins că aici se va ajunge dacă îl vom aduce pe Dică la FC Argeș, iar eu m-am opus cu tărie numirii sale în funcția de antrenor principal, însă am pierdut la vot. Consider că FC Argeș va începe campionatul după îndepărtarea lui Dică. Am bătut pasul pe loc în aceste etape, iar alte echipe au făcut puncte.

Totuși, e bine că până la urmă s-a luat decizia înlocuirii sale, iar numele noului antrenor o să fie o mare surpriză pentru fotbalul românesc. Numele respectivului este știut de două persoane. Eu și Dani Coman. Nu vi-l pot spune acum”, a declarat Tudose, pentru ProSport.

Aluzia la „Zece Zero” provine de la dubla FCSB cu Silkeborg, scor 5-0 în tur, 5-0 în retur, atunci când în 2022 pe banca roș-albaștrilor se afla Nicolae Dică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...