Web Analytics
scris vineri, 18.08.2023

Viorel Tudose: „Am adus ce atacanţi a vrut dl Pelici şi, iată, nu au marcat”

FC Argeș a dezamăgit în primele două etape, asta e clar! Am obținut același scor, 0-0 cu Pandurii și CS Mioveni. Primul în deplasare, ultimul acasă. Ca de obicei, l-am sunat pe Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeș, pe care l-am rugat să comenteze și să ne explice ce se întâmplă, de fapt. Iar sponsorul a avut câteva teorii interesante care sigur vor suscita audiență și comentarii de rigoare.

Viorel Tudose: „Am adus ce atacanţi a vrut dl Pelici şi, iată, nu au marcat”

„Nu avem meteahnă de învingători”

„Am adus ce atacanți a vrut dl Pelici și iată că nu au marcat în două meciuri. Nu știu ce am putea face noi! Am făcut tot ce a depins de noi… Avem 180 de minute în care noi nu am marcat. Asta este meteahna Argeșului. Probabil că nu avem meteahnă de învingători, trebuie să găsim o soluție să devenim învingători, să avem încredere în noi. Meteahna aceasta de a fi slabi, să nu ai încredere în tine… Chiar dacă primești gol, dar trebuie să și dai gol. Ai două meciuri fără gol… Nu atacăm, nu ne ducem peste ei”, spune Viorel Tudose.

„Văd că eu tot sper și nu se întâmplă nimic”

Ce-i de făcut? Ne spune tot sponsorul principal: ”Ca să câștig, trebuie să atac. Aceasta este concepția marilor echipe, ca și concepția unui imperiu. De ce imperiile sunt puternice? Pentru că ele atacă întotdeauna. Țările mici au o vorbă: își apără sărăcia, nevoile și neamul. Noi ce mai apărăm la Pitești? Suntem în Liga a doua, trebuie să atacăm, să promovăm. FC Argeș, iată, că nu a bătut nici la Pandurii, nici cu Mioveni, dar sper să bată la Tunari. Văd că eu tot sper, sper și nu se întâmplă nimic. O să vorbesc cu Alex Pelici să vedem care sunt problemele, o să vorbesc din nou cu jucătorii. Eu am vorbit cu jucătorii în cantonamentul din vară și mi-au spus că o să fie bine, dar uite că nu este bine. Situația nu este ok, nu prin prisma rezultatului, ci a jocului”.

Citește și FC Argeș – CS Mioveni 0-0, în ultimul meci al etapei a doua din Liga 2

„Trecem și peste asta și vom promova”

La final, Viorel Tudose a tras și o concluzie după remiza albă de la Mioveni: „Sincer vă spun că nu mă așteptam ca în meciul cu Mioveni să nu câștigăm. Dar promovarea rămâne obiectivul primordial al clubului. Trebuie schimbată mentalitatea, trebuie să avem profesioniști în toate sectoarele de activitate la FC Argeș. Trebuie să imprimăm o anumită atitudine, un anumit mod de exprimare, un mod vulcanic, în forță. Eu nu sunt genul de om care să stau și să aștept, eu sunt genul de om care risc în permanență. Dacă vreau să promovez de ce să mă tem de echipe precum Pandurii sau Mioveni? Nu se poate să jucăm la 0-0. FC Argeș trebuie să devină un nume, FC Argeș trebuie să-și facă propria echipă, iar tu, antrenor, antrenezi ce îți dau eu. Dacă vrei, dacă nu, asta este. Exact ce și-a dorit Alex Pelici, aia am făcut… Trecem și peste asta și vom promova, suntem obligați să promovăm, suntem condamnați să promovăm”.

Citește și Viorel Tudose: „Sunt jucători la alte echipe care îşi dau viaţa pe teren, iar ai noştri, numai vedete”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *