Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Viorel Moiceanu: „Am și acum pe picior urmele crampoanelor lui Gigi Mulțescu”

Și pe Viorel Moiceanu, fosta glorie a echipei FC Argeș, l-a întristat vestea morții lui Gigi Mulțescu. „Arma secretă” are și amintiri mai puțin plăcute despre fostul mare jucător al echipei Dinamo, având în vedere faptul că cei doi au fost mult timp adversari în teren.

Viorel Moiceanu: „Am și acum pe picior urmele crampoanelor lui Gigi Mulțescu”

Cu toate acestea, Viorel Moiceanu și Gigi Mulțescu s-au respectat mereu în afara dreptunghiului verde, chiar dacă duelurile din meciuri erau pe muchie de cuțit.

Citește și: Adrian Dulcea: „Gigi Mulțescu mi-a dat multe sfaturi, îi voi fi veșnic recunoscător!”

Viorel Moiceanu are și acum urmele crampoanelor lui Gigi Mulțescu, pe piciorul stâng, însă nu-i poartă ranchiună acestuia. Dimpotrivă, respectul și aprecierea au existat întotdeauna între cei doi.

M-a șocat vestea morții lui Gigi Mulțescu, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a dat fotbalul românesc.

În afara terenului, a fost un om extraordinar, era foarte serios, îi plăcea să ajute. Cu Cătălin, fiul său, mă întâlneam mereu la mare. Eu și Gigi ne-am respectat mereu, nu ne-am certat niciodată în afara terenului.

Dar am și amintiri neplăcute legate de fotbalistul Gigi Mulțescu. Se văd și acum urmele crampoanelor sale, după atâția ani, pe piciorul meu stâng.

Eu jucam la FC Argeș, iar el evolua la Jiul Petroșani, era o fiară pe teren. Normal, își dorea să câștige mereu echipa lui. Condoleanțe întregii familii”, ne-a declarat Viorel Moiceanu, fostul mare jucător al echipei FC Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...