Web Analytics
scris marți, 21.11.2023

Violeții Orozco și Bertrand, victorioși în campania de calificare pentru Campionatul Mondial

Estban Orozco și Dorian Bertrand, singurii fotbaliști ai echipei FC Argeș, angrenați în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2026, au motive de bucurie după partidele disputate luni pe continentul african.

Violeții Orozco și Bertrand, victorioși în campania de calificare pentru Campionatul Mondial

Fundașul Esteban Orozco a obținut al doilea succes cu Guineea Ecuatorială în campania de calificare la turneul final care va fi găzduit de Canada, Mexic și SUA.

Fotbalistul echipei violete a fost integralist în meciul cu Liberia, din deplasare, câștigat cu 1-0. Guineea Ecuatorială face parte din grupa H în care se mai regăsesc Malawi, Tunisia, Namibia și Republica Democratică São Tomé e Príncipe.

Citește și Investiții importante în comuna Căteasca

Și mijlocașul Dorian Bertrand a obținut prima victorie cu Madagascar în campania de calificare pentru turneul final din 2026. Malgașii s-au impus la scor de neprezentare, 3-0, în duelul din deplasare, cu reprezentativa Ciadului. Jucătorul violet a început partida ca titular, însă a fost schimbat după 67 de minute.

După primele două meciuri jucate în grupa I, Madagascar ocupă locul 3, cu 3 puncte, primul loc fiind ocupat de Mali, formație care a adunat 4 puncte. Prima clasată din cele nouă grupe se va califica în turul II preliminar, în timp ce ocupantele locurilor 2 vor da baraj pentru celelalte patru locuri disponibile. Atât Esteban Orozco, cât și Dorian Bertrand, vor fi în lotul echipei FC Argeș pentru partida de campionat cu Ceahlăul Piatra Neamț, meci programat joi, de la ora 19.30, pe stadionul Ceahlăul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *