Violatorul din Aninoasa va fi cercetat în libertate

de | 10.08.2016 06:57 | Actualitate

Judecătorii Tribunalului Argeş au respins marţi cerere a procurorilor de arestare preventivă a bărbatului acuzat că, luna trecută, a violat o fată de 14 ani cu handicap. Instanţa  dispus ieri ca Nicolae Munteanu să fie cercetat în continuare în stare de libertate.
Bărbatul de 54 de ani, din comuna argeşeană Aninoasa era beat  când s-a întâmplat fapta Individul ştia că fata are nu doar probleme mentale, ci şi SIDA. Asta nu l-a oprit s-o ducă într-o grădină și s-o batjocorească. Mătuşa fetei și-a dat seama că ceva s-a întâmplat când a văzut  chiloţii şi pantalonii copilei plini de sânge.
Întrebată, fetița  a mărturisit că bărbatul a violat-o. Munteanu a fost reţinut pentru 24 de ore, dar Judecătoria Câmpulung a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă. Decizia a fost atacată.
După o amânare a instanței, ieri, Tribunalul Argeș a dispus ca bărbatul  să fie cercetat în continuare în stare de libertat.
O anchertă socială desfășurată de Primăria Aninoasa a stabilit că cel mai bine pentru copilă este ca minora să rămână în continuare în grija mătușii, cea care a crescut-o de mică. Fata este însă, în continuare, expusă față de individul care a abuzat-o sexual , fiindcă bărbatul locuiește în aceeași localitate cu victima.
Isabela Moiceanu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii