Web Analytics
scris sâmbătă, 08.07.2023

Vineri, la Piteşti, tinerii rockeri au încins hore în Lunca Argeşului! Prima seară de festival

Prima seară dedicată muzicii rock s-a consumat vineri, 7 iulie, în Parcul „Lunca Argeșului” din Piteşti, cu prilejul ediţiei a II-a a Rebel X Young Rock Festival.

Vineri, la Piteşti, tinerii rockeri au încins hore în Lunca Argeşului! Prima seară de festival

Citeşte şi: Pitești. Film nominalizat la Premiile Gopo, la Cinematograful „București”

Mulţi tineri frumoși, unii costumaţi în special în tricori de culoare neagră, au asistat, pe gratis, la concertele unor trupe de heavy metal, de rock alternativ, cântând, dansând, incingând hore ad-hoc, ba chiar bând câte un pahar cu bere, debordând de energie, de spirit liber.

Şi n-au fost doar piteşteni la concertele festivalului de vineri seara. Ci şi mulţi alţi tineri rockeri din ţară, o figură aparte făcând un grup de motociclişti dâmboviţeni.

De notat şi prezenţa masivă a echipajelor de Jandarmerie, Poliţie şi Poliţie Locală, care au avut misiunea de a asigura ordinea şi disciplina la o astfel de manifestare.

Şi, nu în ultimul rând, de menţionat că proprietarii parcărilor private de la intrarea în Parcul Lunca Argeşului au dublat vineri tariful, de la 5 lei la 10 lei, pentru cei care doreau să-şi lase msşinile în apropiere. Păi, când mai prind ei o asemenea pleaşcă de festival, nu?!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *