Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

Vindea haine contrafăcute în Argeș

O femeie de 34 de ani, din Curtea de Argeș, a vândut haine, accesorii și rechizite contrafăcute, cauzând un prejudiciu de aproape 3822 euro unor mărci de renume.

Vindea haine contrafăcute în Argeș

Din cercetări s-a stabilit că femeia, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a expus spre vânzare, la magazinul din municipiul Curtea de Argeș, aproximativ 300 de articole vestimentare, accesorii și rechizite, purtând însemnele unor mărci înregistrate de renume.

Citește și Pitești: Și-a agresat soția și mama și a ajuns sub control judiciar

Prejudiciul cauzat titularilor mărcilor înregistrate a fost de 3822 de euro, din care 1274 de euro reprezintă prejudiciul material și 2548 de euro reprezintă prejudiciu moral, transmite IPJ Argeș.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare și au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *