Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Vila lui Ceaușescu a fost scoasă la vânzare

icolae Ceaușescu a fost ultimul dictator comunist care a condus România înainte de 1989. În vreme ce românii sufereau de tot felul de privațiuni, familia sa trăia în opulență și lux.

Vila lui Ceaușescu a fost scoasă la vânzare

Numele fostului dictator comunist apare într-un anunț de vânzare pentru o vilă de vacanță din orașul Predeal. Este vorba despre un imobil de lux, amenajat special pentru familia dictatorială.

Citește și: Zoo Pitești, deschisă spre vizitare în a doua zi de Rusalii

Vila de protocol, din Predeal, folosită de familia dictatorului comunist a fost scoasă la vânzare de casa de licitații Artmark Historical Estate. Vânzarea vilei lui Nicolae Ceaușescu pornește de la prețul de 300.000 de euro. Organizatorii procedurii estimează că, la final, vânzarea s-ar putea face pentru cel puțin 400.000 de euro.

Se pare că există deja trei doritori interesați să liciteze pentru a locui în casa fostului șef de stat comunist. Cei interesați, însă, pot depune oferte astfel încât să ia parte la licitație. Oricine poate achiziționa casa de vacanță, situată la 140 de kilometri de București, într-un peisaj foarte frumos.

Vila i-a fost atribuită lui Nicolae Ceaușescu în anul 1950, când acesta a fost promovat la gradul de general-maior în Armata Română. Familia dictatorului a petrecut mai multe zile de vacanță aici, potrivit Click.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...