Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

Video. Zeci de intervenții în Pitești, după furtună

Video. Zeci de intervenții în Pitești, după furtună

Furtuna care s-a dezlănțuit noaptea trecută ține ocupate toate echipele de intervenție Salpitflor. În Pitești au fost zeci de intervenții în ultimele 12 ore pentru a înlătura crengile și ramurile căzute pe căile de acces din cartiere și din parcuri.

„Utilajele, drujbele au produs zgomot, motiv pentru care ne cerem scuze – disconfortul creat a fost însă secundar nevoilor imediate ale cetățenilor afectați de furtună.

Vom continua intervențiile în teren. Trebuie să fim conștienți că fenomenele meteo extreme, precum furtunile, pot apărea oriunde, nu doar în orașul nostru. Schimbările climatice și condițiile atmosferice imprevizibile fac ca astfel de evenimente să fie tot mai frecvente la nivel global. De aceea trebuie să rămânem pregătiți și informați! Mulțumim pentru cooperare!”, transmite Primăria.

Citește și Parcurile din Pitești sunt închise. Se anunță vreme rea

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Este îngrijorător să vedem cât de frecvente devin aceste furtuni și cum echipele de intervenție sunt nevoite să acționeze din ce în ce mai des. Oare cât de bine suntem pregătiți pentru astfel de fenomene meteo extreme în orașele noastre? Ar trebui să investim mai mult în infrastructură și să ne gândim la soluții preventive? Schimbările climatice par să fie o realitate din ce în ce mai vizibilă, dar cum putem reduce impactul lor asupra comunităților locale?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...