Web Analytics

Video. Tineri arestați pentru furt. Prejudiciu de 20.000 de lei

de | 28.06.2022 12:59 | Actualitate

Doi tineri din Pitești au fost arestați după ce au furat mai multe accesorii pentru telefoane și un laptop, dintr-un magazin din municipiu. Prejudiciul s-a ridicat la suma de 20.000 de lei.

Citește și: Control judiciar pentru primarul Mihai Georgescu

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 22 și 24 de ani, ambii din Pitești.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 03 spre 04 iunie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, de unde ar fi sustras accesorii pentru telefoane mobile și un laptop, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 20.000 de lei.
În ziua de 27 iunie a.c., pentru administrarea de probatoriu, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al unui specialist criminalist, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Pitești.
În urma activităților desfășurate de polițiști, prejudiciul a fost recuperat integral.
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *