Web Analytics

Video. Percheziții la proxeneți din Argeș. Victime traficate în țară și în Marea Britanie

de | 23.11.2023 14:18 | Actualitate, Home

Joi, 23 noiembrie, polițiștii au făcut percheziții la mai mulți proxeneți din Argeș. Aceștia vor fi audiați la DIICOT Pitești.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară și 20 de mandate de aducere într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism și spălarea banilor.

„Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2021, patru persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, la care ar fi aderat o alta, în scopul exploatării sexuale a mai multor persoane, atât în România, cât și pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii”, transmite poliția.

Citește și Procurorul a cerut condamnare cu executare pentru Stelică Crăciun în procesul cu primarul din Mioveni

Veniturile obținute din exploatarea sexuală au ajuns, în cea mai mare parte, la membrii grupului infracțional. Aceștia și-au cumpărat bunuri prin persoane interpuse, pentru a ascunde originea reală a banilor.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *