Web Analytics
scris miercuri, 02.02.2022

Video. Incendiu la acoperișul unei case din Băiculești

În această dimineață, un incendiu puternic a izbucnit la o casă din comuna argeșeană Băiculești. Focul s-a manifestat la două construcții aflate în aceeași curte și o terasă amenajată în continuarea unei construcții alăturate. Au ars toate acoperișurile, dar au fost afectate și camerele, mobilierul, obiectele textile și aparatele electrice. Din cauza flăcărilor violente, a fost chemată în sprijin încă o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Video. Incendiu la acoperișul unei case din Băiculești

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Un echipaj de pompieri a rămas la fața locului pentru a interveni în cazul în care incendiul se va reaprinde.

„În cazul primei construcții, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp și au fost afectate atât camerele de la etaj, cât și camerele de la parter.

La cea de-a doua construcție au fost afectate camerele de la etaj și de la parter cu aparatele electrice, mobilierul și articolele textile din interior. Și la aceasta a fost afectat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 350 mp.

Totodată, a mai fost afectat, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, acoperișul terasei de pe proprietatea vecină”, a transmis ISU Argeș.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case din comuna Băiculești, miercuri- 2 februarie, la orele dimineții. Au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD de la Detașamentul Curtea de Argeș. Polițiștii au fost prezenți pentru a fluidiza traficul.

Citește și Pieton lovit pe trecere în cartierul Craiovei! Victima este conștientă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...