Victorii pentru FC Argeș Under 17 și Under 19

de | 4.11.2021 20:08 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș U17 a întâlnit miercuri, pe propriul teren, pe CSS Craiova, iar FC Argeș U19 s-a deplasat în Bănie pentru confruntarea cu CSȘ Știința U Craiova.


Grupa pregătită de antrenorul Daniel Nicolae Ghiță a învins cu 3-0 pe CSS Craiova prin golurile marcate de Miu și Drugan (2). În sferturile de finală ale competiției Under 17 vor mai fi prezente LPS Focșani, Petrolul Ploiești, LPS Pitești, ACS Ineu, LPS Cluj, ACS Kinder Constanța, dar și câștigătoarea duelului ACS FC Bacău – LPS Suceava, partidă programată pe 10 noiembrie.

 

Citește și Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: ”Trebuie să facem ceva! Nu putem să mergem din prostie în prostie”


De asemenea, echipa antrenată de Robert Enache a învins tot cu 3-0, dar pe CSȘ Știința U Craiova. Golurile alb-violeților au fost reușite de Geani Bălașa, Ionuț Oprescu și Robert Mitrache. În sferturile de finală ale categoriei Under 19 s-au mai calificat Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Buzău, LPS Viitorul Piteşti, Chindia Târgovişte, CSS Târgovişte, CSM Reșița și Liceul Tehnologic Lucian Blaga Reghin. Tragerea la sorți a sferturilor Cupei României U17 și U19 este programată săptămâna viitoare.


Acest articol este despre: #rezultate bune,fc arges,juniori,victorii

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...