Web Analytics
scris miercuri, 27.12.2023

Victorie pentru PMP Argeş, aripa legitimă. Instanţa a validat 3 consilieri locali propuşi de preşedintele Iulian Frăţică

Înainte de sărbători, una dintre cele două facțiuni ale PMP Argeș, cea care nu deține ștampila partidului, adică aripa care-l reprezintă pe Eugen Tomac, a organizat în pripă o întâlnire la restaurantul „Star” din Bascov. Acolo, Adrian Sandu, buzduganul lui Tomac în Argeș, a încercat să-i convingă pe cei doar 9 aleși locali prezenți, din cei câțiva zeci cât au popularii în județ, că el este președintele legitim al filialei și că ștampila e la el. Ceea ce este un fals, a transmis imediat pe canalele oficiale ale filialei Iulian Frățică, cel care coordonează infrastructura PMP Argeș și aleșii locali și care este reprezentatul lui Cristian Diaconescu, președintele legitim al PMP. Iar asta conform deciziei Curții de Apel București care a statuat, cu subiect și predicat, că Eugen Tomac nu are nicio calitate în Partidul Mișcarea Populară, prin urmare nu poate semna niciun document pentru și în numele partidului.

Victorie pentru PMP Argeş, aripa legitimă. Instanţa a validat 3 consilieri locali propuşi de preşedintele Iulian Frăţică

Iulian Frățică, președintele popularilor argeșeni, le-a cerut celor pe care încearcă să-i racoleze Adrian Sandu să-l întrebe pe acesta de unde are ștampila filialei atâta vreme cât ea se află la el, și asta încă din 3 iunie 2022, de la Conferința Județeană a PMP Argeș. De altfel, președintele Iulian Frățică le-a arătat colegilor Certificatul Fiscal ANAF al PMP Argeș în original, precum și celelalte documente oficiale aflate în posesia conducerii statutare a filialei, alese în iunie 2022. Mai mult, Iulian Frățică amenință cu plângere penală în cazul în care Adrian Sandu și-a „fabricat” o copie a ștampilei PMP Argeș.

În sprijinul său, Frățică invocă o hotărâre din decembrie a Judecătoriei Topoloveni care a recunoscut actuala conducere statutară a PMP Argeș Argeș, reprezentată de el în calitate de președinte, prin validarea a doi consilieri locali, pe Eduard Barbu la Dobrești și pe Stanciu Iulian la Căteasca. De asemenea, în noiembrie 2023, Judecătoria Pitești l-a validat, ca și consilier local PMP la Bradu, pe Stelică Șerb, ceea ce reprezintă o altă victorie a conducerii legitime a PMP Argeș împotriva grupării ilegitime a lui Eugen Tomac.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Alegeri la PMP Argeș! Iulian Frățică a fost ales președintele organizației

Citește și Deşi a delapidat peste 600.000 lei, Ionuţ Popescu de la ADIA a scăpat cu închisoare cu suspendare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *