Web Analytics
scris miercuri, 14.02.2024

Victorie în instanță pentru Cornel Dinicu. Patronul de la Ferma Dacilor poate comunica cu familia

Magistraţii care au judecat cererea inculpatului de modificare a conţinutului arestului la domiciliu au admis în parte solicitarea formulată de către Cornel Dinicu, dispunând înlăturarea obligaţiei stabilite în sarcina lui de a nu comunica, direct sau indirect, pe nicio cale, cu fiul său şi cu concubina.

Victorie în instanță pentru Cornel Dinicu. Patronul de la Ferma Dacilor poate comunica cu familia

Citește și: AUR atacă la CCR comasarea alegerilor


Tribunalul Prahova a decis, miercuri, să îi permită patronului complexului turistic Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, să comunice cu fiul său şi cu concubina, hotărârea fiind definitivă. Fiul şi concubina lui Cornel Dinicu sunt martori în dosarul Ferma Dacilor, iar toţi cei trei au domiciliul la aceeaşi adresă. Printre condiţiile impuse de instanţă lui Dinicu prin măsura arestului la domiciliu se numără şi aceea de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu inculpaţii, cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora şi ai victimelor decedate, cu martorii şi experţii desemnaţi în cauză. Pe de altă parte, instanţa i-a respins lui Dinicu o solicitare similară privindu-l pe martorul Marian Viorel Olteanu. De asemenea, Tribunalul Prahova îi permite lui Dinicu să părăsească domiciliul pentru a merge la stomatolog.

Citește și: Antrenor de înot, reținut de poliție după ce ar fi agresat o fetiță


Administratorii complexului turistic Ferma Dacilor – Cornel Dinicu, Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie – sunt acuzaţi de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *