Web Analytics

Victorie clară la handbal masculin a CSU Piteşti

de | 16.12.2021 13:13 | Actualitate, Sport

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar Piteşti a câștigat, cu 31-20 (14-10), confruntarea cu HC Buzău II, în runda cu numărul 13 din Divizia A, seria B. A fost, practic, ultimul joc al anului susţinut pe teren propriu, la Sala Universităţii Piteşti fiind prezenţi şi spectatori.

Oaspeţii au pus probleme doar în primele 20 de minute ale meciului, după care echipa condusă de Titel Răduţă s-a desprins, iar repriza secundă a consfinţit un succes clar, mai ales că oaspeţii au cedat pe final. Mărgărit (7), Niţu şi Stan (câte 5), Manole şi Mihalache (câte 3), Moţoi, Hodorog, Maxim (câte două), David şi Constantinescu (câte unul) au fost marcatorii grupării argeşene în partida din weekendul trecut.

Această victorie îi consolidează grupării piteştene locul 1 în clasament, cu 34 de puncte, pe 2 clasându-se CS Medgidia – cu 33, iar pe 3 este acum echipa din Buzău – cu 30 de puncte. Etapa a 14-a, ultima a returului, programează derby-ul dintre primele două clasate, Medgidia şi Piteşti, sâmbătă, 18 decembrie.

Citește și CSU Piteşti, lider în Divizia A la handbal masculin

Citește și Handbal feminin – România a învins Insulele Feroe în preliminariile jucate la Mioveni


Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii