Web Analytics

Victoria și Gabriel Irimia

de | 18.11.2021 12:31 | Actualitate, Omul saptamanii

Săptămâna trecută, soții Victoria și Gabriel Irimia, un cuplu cunoscut și respectat din Pitești, au împlinit 50 de ani de căsnicie. Evenimentul nu a trecut neobservat, iar Consiliul Local Pitești și primarul Cristian Gentea le-au oferit celor doi soți o diplomă de fidelitate. Victoria Irimia este medic psihiatru și a condus Laboratorul de Sănătate Mintală din Pitești înainte de 1989, iar ulterior a fondat o clinică medicală ce poartă numele familiei. Gabriel Irimia este unul dintre cei mai respectați profesori din oraș și a condus, ani de zile, o școală gimnazială din Pitești. Pentru longevitatea de care au dat dovadă, dar și pentru carierele impresionante și modelul de familie creat, Jurnalul de Argeș îi declară pe soții Victoria și Gabriel Irimia Oamenii Săptămânii.

Citește și Viață lungă! Soții Victoria și Gabriel Irimia au aniversat 50 de ani de căsnicie. Diplomă de fidelitate din partea primarului Gentea

Citește și Doctoriţa Victoria Irimia, pentru a treia oară bunică

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce paradox, acest bastard fost director la scoala Nr.5 Nicolae Iorga se purta execrabil cu elevii, abuzuri fizice de necontrolat, medic psihiatru??????????!!! Imi aduc aminte foarte clar cat de urat se purta cu niste bieti copilasi de scoala generala!!