Viață lungă! Soții Victoria și Gabriel Irimia au aniversat 50 de ani de căsnicie. Diplomă de fidelitate din partea primarului Gentea

de | 14.11.2021 10:40 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

 

Familia Victoria și Gabriel Irimia, una dintre cele mai cunoscute și respectate familii din elita județului Argeș, a împlinit 50 de ani de căsnicie.

Cu acest prilej, Consiliul Local și primarul Cristian Gentea i-au conferit o diplomă de fidelitate, în semn de prețuire pentru cuplurile a căror longevitate fac cinste nu doar vieții și instituției familiei, ci și Piteștiului.

Citește și: Înalt Prea Sfințitul Calinic, despre spovedirea online: „Nu metoda contează, ci rezultatul final!”

Victoria Irimia este medic psihiatru și a condus Laboratorul de Sănătate Mintală din Pitesti înainte de 1989, iar după revoluție a fondat, împreună cu unul dintre cei doi fii, Tiberiu, stomatolog de profesie, o clinică medicală ce poartă numele familiei și care a devenit reper pentru întreg sistemul de sănătate din județul Argeș și din țară. Capul familiei, dl Gabi Irimia, este unul dintre cei mai respectați profesori din breaslă și a condus ani de zile, până să se pensioneze, o școală gimnazială din Pitești.                       

  “La mulți ani !!!

„Părinții mei au împlinit 50 de ani … împreună. Exact acum 50 de ani, pe 13 noiembrie, tot într-o sâmbătă însorită, s-au căsătorit”, este mesajul postat pe contul de Facebook de doctorul Tiberiu Irimia.                            

 La mulți ani și din partea Jurnalului de Argeș pentru cei doi sărbătoriți!                     

                                                                                                              G.G

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Sanatate si zile senine sa aiba !

  2. Ce paradox, acest bastard fost director la scoala Nr.5 Nicolae Iorga se purta execrabil cu elevii, abuzuri fizice de necontrolat, medic psihiatru??????????!!! Imi aduc aminte foarte clar cat de urat se purta cu niste bieti copilasi de scoala generala!!