Web Analytics

Victor Pițurcă își apără fiul în dosarul măștilor: „Încă are mintea de copil. Nu a făcut nimic”

de | 7.02.2023 14:21 | Actualitate, Home, Sport

Victor Pițurcă spune că fiul său este nevinovat și că se simte foarte rău de când a intrat în vizorul DNA. Fostul selecționer a declarat că nu a știut de la început că beneficiarul măștilor este Ministerul Apărării și că el doar i-a împrumutat bani fiului său pentru a intra în această afacere, considerată ilegală de procurorii DNA, potrivit evz.ro.

Citește și: Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

„Se simte foarte rău. Ce să zică? El încă are mintea de copil. El nu a făcut nimic. Nu a luat nimic de la nimeni, nu a promis nimănui nimic. El, într-adevăr, are discuții pe WhatsApp cu ceilalți domni, dar discuții normale, fără alte implicații. Și eu regret și îi reproșez că s-a ținut de mine două săptămâni până să fiu de acord cu ceva, dar numai contractul pe care l-a făcut avocatul m-a convins într-un final să-l împrumut cu acești bani. Eu când am fost la întâlnire acolo nu se vorbea de o afacere cu MApN-ul. După câteva zile, mi-a spus Alex că MApN-ul ar fi cerut câteva produse. Deci… totul regizat”, a spus Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă a fost chemat din nou, luni, la DNA, pentru noi audieri. Avocatul său spune că fostul selecționer va oferi o declarație anchetatorilor când i se va duce la cunoștință tot materialul probator.

foto: INQUAM PHOTOS

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *