Web Analytics

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu: „Nu cred în candidatura domnului Ionică”

de | 24.02.2020 18:01 | Actualitate

Prezent la conferința săptămânală de presă a PSD Argeș, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a explicat procesul prin care va fi ales candidatul intern PSD pentru Primăria Pitești. Acesta a declarat că la Pitești vor avea loc în perioada următoare întâlniri pe cartiere, cu membrii și simpatizanți PSD, dar și cu cetățenii din Pitești. Nu a menționat însă data exactă când se va convoca Adunarea Generală la Pitești. Va fi organizată o ședință a Biroului Organizației Municipale, apoi vom merge prin cartiere și după va fi și adunarea generală, probabil că la jumătatea lui martie. O să se facă un sondaj și, în urma sondajului, o să se meargă în Adunarea Generală și Organizația de la Pitești va hotărî cine va candida.

Sorin Apostoliceanu a spus că este în echipă cu Cristian Gentea, actualul șef al PSD Pitești. Dacă nu este desemnat Gentea și va fi desemnat Cornel Ionică, Apostoliceanu va candida independent. Eu am spus foarte clar, sunt în echipă cu dl Gentea și dacă dl Ionică va candida din partea PSD, dacă nu obțin sprijinul colegilor mei, voi candida independent, dar acest lucru se stabilește în cadrul organizației municipale. Noi, oricum, suntem o organizație foarte unită, suntem una dintre cele mai bune organizații din țară și rezultatele dintotdeauna ne-o arată, chiar și atunci când am pierdut, am avut cel mai bun rezultat dintre cei care au pierdut. E normal să ne stabilim singuri candidatul și să ne vedem de treabă, dar și eu zic că ar trebui cât mai repede, pentru că este foarte mult de muncă. (…) Deocamdată nu s-a stabilit nimic. Orice decizie pe care o voi lua se va întâmpla doar în urma unei discuții cu dl Gentea. Am spus de atâtea ori, suntem echipă și facem lucrurile împreună, le-am făcut de atâția ani și le facem în continuare. (…) Eu cred în candidatura domnului Gentea că vom câștiga, cred în candidatura mea că vom câștiga Primăria, nu cred în candidatura domnului Ionică. (..) Candidatul nostru va fi stabilit doar de către organizația municipală, nici măcar de cea județeană”, a mai spus Apostoliceanu.

Viceprimarul a mai amintit de sondajele care au circulat în ultima vreme. „Pe lângă faptul că aceste sondaje nu sunt reale, orice candidat are o posibilitate de a crește sau de a rămâne la același nivel”. Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni,  a completat, spunând că sondajele sunt un prim punct de discuție, întrucât nu ele stabilesc cine este candidatul, ci Adunarea Generală. „Membrii de partid ai organizației respective, în baza unui program politic, vor stabili cine e candidatul”, adaugă Georgescu.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii