Web Analytics

Vicepreședintele Marius Nicolaescu a oferit cărți elevilor de la Corbeni, de Ziua Lecturii

de | 15.02.2022 16:22 | Actualitate, Cultură

De Ziua Națională a Lecturii, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a oferit 210 cărți de literatură elevilor de la Școala Gimnaziala Nr. 1, Corbeni, în cadrul Campaniei “Dăruiește un zâmbet, o carte” .

“Scopul principal al acestei acțiuni este acela de a încuraja copii să descopere plăcerea lecturii și iubirea față de carte. Astăzi am oferit 210 de zâmbete, 201 cărți, pentru că dorim să îi încurajăm să citească mai mult din aceste cărți decât din cele on-line. Lectura dintr-o carte trezește dorința de a afla mai mult, de a cunoaște, aduce împliniri, oferă emoții. Vreau să mulțumesc și cadrelor didactice care sunt foarte implicate pentru ca elevii să descopere lectura, dragostea de a citi. De asemenea, îl felicit și pe dl. primar Nicolae Dinică care depune toate eforturile pentru a asigura infrastructura școlară necesară care să susțină un învățământ de calitate.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Citește și: CJ Argeș caută variante pentru modernizarea drumului Arefu-Lac Vidraru-Cumpăna

La rândul său, primarul comunei Corbeni a venit cu un mesaj de mulțumire pentru gestul lui Marius Nicolaescu:

“Domnule vicepreședinte, vă mulțumim pentru acest gest nobil și, într-adevăr, cine citește o carte și întâlnește un om bun, așa cum sunteți dumneavoastră, va reuși în viață. Vă așteptăm întotdeauna la Corbeni pentru că aici avem 600 de copii care merg la școală, o comunitate mare, care sunt bucuroși să primească daruri, dar mai ales să descopere ceea ce dumneavoastră ați adus astăzi.”, a transmis Nicolae Dinică.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *