Web Analytics
scris joi, 21.07.2022

Vicepreședintele CJ al elevilor din Argeș, Sebastian Zidaru, laureat pentru literatură, se implică în social

Revista Regal Literar a desemnat, pe 15 iulie 2022, laureații premiilor pentru ianuarie 2021 – martie 2022. Sebastian Zidaru, vicepreședintele Consiliului Județean al Elevilor Argeș, a primit, alături de oamenii de cultură Sergiu Cioiu, Alexa Visarion și Andrei Zincă, distincția culturală a revistei Regal Literar. Premiul i-a fost acordat pentru creațiile literare și pentru promovarea culturii în rândul tinerilor. Anul trecut, laureați ai premiilor prestigioasei reviste de cultură au fost ÎPS Calinic Argeșeanul, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, și Pr. psih. Rafael Vintilă de la Paraclisul Universitar „Întâmpinarea Domnului” Pitești.

Vicepreședintele CJ al elevilor din Argeș, Sebastian Zidaru, laureat pentru literatură, se implică în social

Citește și: Exclusiv. Ce spune Consiliul Judeţean al Elevilor Argeş despre postările controversate ale lui Alexandru Cumpănaşu de pe TikTok / „Nu te apuci cu telefonul în mână să zbieri la un copil pe internet…”

Revista Regal Literar apare online, este independentă și îl are ca director onorific pe academicianul Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, fiind condusă de către Claudiu Dumitrache. Tânărul scriitor, activist civic și promotor cultural, este și președintele Centrului de Tineret OVD Argeș, parte a Asociației ,,Viitorul Suntem Noi”.

Sebastian Zidaru lansează pentru argeșeni o invitație la concertul caritabil „Alături de Irene”, care va avea loc la Filarmonica Pitești pe 24 iulie. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru fiica arhidiaconului Mihail Bucă, dar având ca obiectiv și promovarea tinerilor talentați din județ. Intrarea este gratuită, dar fiecare spectator poate să doneze în urnele amplasate în sala concertului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...