Web Analytics

Vezi pe ce drum județean se încheie lucrările luna viitoare!

de | 28.09.2017 12:54 | Actualitate

 Lucrările la unul dintre proiectele mari de infrastructură rutieră ale județului Argeș au intrta pe ultima sută de metri:
„Se lucrează pe Dragoslavele -Stoenești, unde, până pe data de 5 (nr. octombrie) se asfaltează marea mjoritate a drumului. Mai rămân 250 de metri, unde este zona cu pădure și unde au fost mari  probleme și, evdent, zona Pârvu Roșu”, explică președintele CJ Argeș, Dan Manu.
Celelalte reabilitări începute sau care urmează să fie demarate, depind de condițiile meteo. „Doamne-ajută să fie toamna mai lungă, să prindem și alte proiecte! Vorbesc de proiecte mari”,  a mai spus Dan Manu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Toată vara ce-ați făcut? Pe Curtea de Argeș – Câmpulung, nimic. O groapă la ieșirea din Valea Iașului v-așteaptă de ani de zile. Când dați interviuri îl pomeniți pe Dumnezeu dar în spatele ușilor închise vă gândiți doar la voi. Credeți că mai sunt mulți fraieri pe care să-i păcăliți? Un județ în care își desfășoară activitatea uzina Dacia și tot ce e legat de ea, să aibă așa drumuri proaste de ani de zile, e clar că e prost reprezentat.