Web Analytics

Vestitorii primăverii din Topoloveni. După ce au oferit „MotoMărţişoare”, cei de la clubul moto organizează „Ladies Night”

de | 5.03.2020 13:20 | Actualitate

Rockerii de la Chopper Academy MC Topoloveni s-au întors weekend-ul trecut pe străzi. Și nu oricum, ci înarmați cu flori pentru doamnele și domnișoarele din oraș. MotoMărțișoarele au primit cele mai calde zâmbete, cât pentru o primăvară întreagă, așa ca bikerii au decis să organizeze, vinerea aceasta, pe 6 martie, “Ladies Night”, o petrecere dedicată doamnelor și domnișoarelor.
Însă marea surpriză a primăverii, spun motocicliștii, va fi publicată foarte curând, atunci când vor anunța oficial parada moto pentru deschiderea noului sezon.
Va fi momentul din an când, în lumea moto, frații de drum din întreaga țară se întâlnesc pentru a plănui plimbările și aventurile din acest an. De la deschiderea de sezon nu va lipsi nici muzica bună, însă ”Jurnalul” a promis să nu divulge momentan mai multe detalii. Vă dăm doar două indicii: este vorba despre o trupă foarte îndrăgită din România, iar evenimentul va avea loc la începutul lunii mai.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii