Web Analytics

Vestea URIAȘĂ pe care a primit-o argeșeanul Doru Răduță de la logodnica sa! Concurentul de la Survivor nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

de | 20.04.2022 19:30 | Actualitate

După ce au câștigat Jocul pentru Comunicare de la emisiunea Survivor Romania difuzată pe Pro TV, marți seară, „Vulturii” au avut șansa să vorbească cu cei dragi de acasă pe Whatsapp.

Drept recompensă pentru victoria echipei, atât cele două concurente Alexandra Duli și Elena Chiriac au putut face schimb de mesaje cu mamele lor, dar și Doru Răduță, concurentul din Argeș de la Survivor care a reușit să vorbească cu logodnica lui, care i-a dat o veste mare. Răduță nu s-a așteptat la asta și a izbucnit în lacrimi. Acesta a aflat că urmează să mai aibă încă un nepoțel.

Cine e Doru Răduță

Doru Răduță s-a alăturat echipei sale de la „Survivor România” 2022 pentru prima oară în ediția din 13 februarie, difuzată pe Pro TV.

Citește și: Avocat pârât la barou

Doru are 31 de ani trăiește în Mioveni și este într-o relație. De profesie, este inginer programator și a decis să participe la Survivor pentru adrenalină. După cum spune chiar el, este amator de senzații tari, are motocicletă, sare cu parașuta și este pasionat de tot ce înseamnă asta. De asemenea, își dorește să ajungă cât mai departe în emisiune și să își ajute echipa. „Sunt amator de senzații tari… motociclist, sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine, de asta sunt aici, ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe’, a concurentul din echipa „Vulturilor” în cadrul competiției filmată în Republica Dominicană. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *