VESTE BUNĂ pentru șoferi! Încep lucrările de modernizare a barierei manuale de pe strada Lânăriei!

de | 28.01.2022 14:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

### Calvarul șoferilor va lua sfârșit! De luni, încep lucrările de modernizare a barierei de la Prundu.

Bariera manuală din Prundu scoate de zeci de ani peri albi conducătorilor auto, chiar şi după ce traficul greu a fost scos de tot din municipiu, iar cozile interminabile de pe Bulevardul Petrochimiştilor s-au diminuat considerabil. Fiind amplasată în apropiere de Gara de Sud, bariera stă mai mult coborâtă decât ridicată. Şi asta nu ar fi o mare problemă, dar aceasta este de cele mai multe ori coborâtă manual – conform unei vechi rutine – chiar şi cu jumătate de oră înainte să treacă trenul, spre disperarea şoferilor care se nimeresc la momentul nepotrivit în locul nepotrivit.

Începând de luni, 31 ianuarie 2022, vor începe lucrările de automoatizare și modernizare a barierei CFR care le-a făcut zile negre șoferilor piteșteni.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

### Ce spune primarul Cristian Gentea

Schimbarea barierei și îmbunătățirea traficului în zonă au fost în atenția mea de când am venit în primărie, am făcut toate demersurile, am urmărit și insistat să deblocăm o situație care trenează de ani de zile! Am reușit!Nu am răspuns, săptămânile trecute, atacurilor verbale nefondate ale celor care m-au catalogat în fel și chip pentru că n-a fost gata bariera până la sfârșitului lui 2021, din două motive: pentru că am înțeles că, după 30 de ani de așteptare, răbdarea este prea încercată și oamenii nu mai cunosc buna-credință, dar și pentru că este evident că cei mai mulți nu cunosc, de asemenea, procedurile administrative, legale etc. Bariera nu este proprietatea municipalității, o repet, însă am reușit să mobilizăm decidenții și să începem schimbarea zonei!Lucrările vor începe luni, 31 ianuarie, la ora 12:00!”, a anunțat primarul Piteștiului pe rețelele de socializare.

(Antoniu Neguț)
Acest articol este despre: anunt,bariera,modernizare,pitesti,primar,prundu,soferi

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed