Web Analytics
scris marți, 16.01.2024

Veste bună pentru milioane de români. Se lansează programul „Rabla pentru sobe”

După programele rabla pentru mașini și electrocasnice, Guvernul se pregătește să lanseze și programul „Rabla pentru sobe”. Ministerul Mediului va anunța miercuri, 17 ianuarie, programul Rabla pentru sobe și va prezenta bugetul pentru programele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), pentru anul 2024, transmite instituția într-un comunicat de presă.

Veste bună pentru milioane de români. Se lansează programul „Rabla pentru sobe”

Citește și: Românii din Italia vor fi nevoiți să plătească 2.000 de euro pentru a accesa serviciile medicale de stat


„Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, va susține miercuri, 17 ianuarie 2024, ora 12.30, o conferință de presă în cadrul căreia va anunța lansarea în consultare publică a Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor („Rabla pentru sobe”) și prezentarea bugetului pentru programele Administrației Fondului pentru Mediu, pentru anul 2024”, potrivit informării de presă.
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat de anul trecut că ministerul lucrează la ghidul de finanțare pentru acest program. El a spus atunci că ministerul ar putea lua în calcul nu doar sobele pe lemn, ci și centralele pe peleți sau brichete.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită