Web Analytics

Vecină a directorului de la Leoni înjunghiat de soţie: „Noroc că era nevastă-sa beată, că nu a reuşit să-i bage cuţitu’ cum trebuie”

de | 18.09.2016 18:27 | Actualitate

Ecourile gravului incident de vineri 16 septembrie, când directorul francez de la Leoni Piteşti a fost înjunghiat de soţie nu s-au stins nici acum. Iar printre cei care stau pe strada unde se află vila directorului Luc Maurice Nenon, aflată la nici două sute de metri de Târgul Săptămânal, sunt şi persoane dornice să vorbească şi care ştiu destule despre viaţa cuplului francez.

Deşi iniţial s-a arătat reticent la dorinţa noastră de a purta un dialog, doamna Ramona Mihăiescu (54 de ani), a cărei casă este la vreo o sută de metri de vila familiei Nenon, a acceptat să ne facă mai multe dezvăluiri.

„Se mai certaseră şi cu câteva zile înainte. Nevastă-sa făcea cam urât la băutură. Nu îmi place de ea. E cu nasul pe sus şi se uită la români ca la nişte fiinţe inferioare. Vinerea trecută tocmai parcasem maşina când am auzit nişte ţipete. M-am gândit că se ceartă din nou cei doi şi am intrat în curte. La nici cinci minute după aceea, l-am văzut pe el ieşind în stradă. Mergea cam ciudat. Iniţial nu mi-am dat seama ce se întâmplă. M-am apropiat de gard şi am văzut că avea o pată roşie destul de mare pe spate. M-am speriat şi am intrat în casă”, spune doamna Mihăiescu.

Ulterior, după venirea poliţiştilor, situaţia s-a tensionat şi mai rău, după cum precizează Ramona Mihăiescu: „Făcea franţuzoaica o gălăgie… După ce că era beată, nici nu vroia să meargă cu poliţiştii. Oricum, ca părere personală, eu cred că francezu’ a avut noroc că era nevastă-sa beată, că nu a reuşit să-i bage cuţitu’ cum trebuie. Altfel era urât de tot. În orice caz, ce s-a întâmplat dovedeşte că nici francezii nu sunt mai breji ca românii. E păcat că s-a ajuns la o situaţie din asta, nu ştiu ce să mai zic… E prima oară când se întîmplă un aşa incident pe strada noastră, care de altfel e una liniştită.”

 

D.G.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii