Web Analytics

Vântul şi gerul s-au aliat cu… PSD contra lui Lasconi

de | 16.03.2022 13:07 | Actualitate, Politica si Administratie

Doar câteva zeci de musceleni au fost prezenți la acțiunea de solidarizare cu victimele războiului din Ucraina

Acțiunea municipiului Câmpulung de solidarizare cu Ucraina, inițiată de primăriță la apelul Eurocities și al Asociației Municipiilor din România, a fost una simbolică, în condițiile în care doar câteva zeci de persoane au venit în Piața Primăriei. Este adevărat că sâmbătă seara nu era bine să dai un câine afară din casă, darămite un primar și subordonați ai acestuia, plus angajați ai Casei de Cultură, dar important este faptul că municipiul muscelean a fost singurul din Argeș care a adus un omagiu ucrainenilor, după cum a subliniat Elena Lasconi.

Vântul și gerul au contribuit la minimalizarea acțiunii, ca prezență a cetățenilor, așadar cineva a fost de vină, așa cum pentru diverse alte eșecuri sau piedici puse Elenei Lasconi este de vină PSD-ul. A simțit acest lucru pe pielea sa și deputatul Ionuț Moșteanu, care nu a găsit niciun fes prin Parlament pentru a-și proteja capul de frig. De frig și de cele trei lampioane lansate în furia vântului, cu risc de a ajunge unde nu trebuie. Și când te gândești că Lasconi pregătise trei sute de lampioane pentru a le lansa spre cer…
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și „Câmpulung 500” s-a încheiat! / Lasconi a aruncat cu medalii de aur inclusiv în curtea ADP-ului

Citește și Lasconi are proiecte ”verzi”, dar nu are bani

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Primarita … mai bine si-ar vedea de treaba si griji ar trebui sa aiba de urbe si de cetateni pen’ca urbea s-a naruit, cetatenii s-au razletit .

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *