Web Analytics

Val de pensionări în Poliţia Argeş: peste 30 de cereri în doar câteva zile

de | 19.12.2019 14:44 | Actualitate

# Ce spune Tudorel Pieleanu, comandantul IPJ Argeș: ”Fiecare își face calculele lui” # ”Eu nu doresc să mă pensionez”, ne-a mai spus șeful poliției argeșene

În ultimele zile, la sediul Poliției Argeș s-a înregistrat un adevărat val de solicitări de pensionare. Peste 30 de astfel de cereri au fost depuse în mai puțin de o săptămână.
Am discutat cu comisarul-șef Tudorel Pieleanu, comandantul IPJ Argeș, legat de acest val de pensionări.
”Sunt depuse mai multe cereri, într-adevăr, pentru a se analiza posibilitatea ieșirii la pensie. Sunt peste 30 de solicitări. Toate sunt în analiză. Ce să spun legat de aceste cereri? E o decizie a fiecăruia dintre colegii mei care au depus aceste cereri. Nu am cum să intervin în vreun fel în sensul renunțării la această opțiune personală. Fiecare își face calculele lui. Nu știu dacă e vorba de o pensie mai bună. Probabil că oamenii se gândesc la viitor”, ne-a declarat Tudorel Pieleanu (foto).
L-am întrebat pe comandantul Poliției Argeș dacă, la rândul său, dorește să depună cerere pentru a se pensiona: ”Nu doresc să depun cerere de pensionare”.

Cereri și la Jandarmeria Argeș

După IPJ Argeș și la o altă instituție din județ aflată în subordinea MAI s-au înregistrat cereri de pensionare. ”Șase colegi și-au depus cereri de pensionare. Nu vom organiza concurs, deoarece trebuie să ne mișcăm repede.
Vom lua prin redistribuire personal de la alte unități din țară. Vreau ca pe 6 ianuarie 2020 să fie toate posturile ocupate”, a declarat col. Gheorghe Lupescu, comandantul Jandarmeriei Argeș în cadrul unei conferințe de presă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Ca-n gheara de fiara, mai dulce-i peirea !”