Web Analytics
scris miercuri, 07.09.2022

Va fi senzaţie! Festival moto-rock pe aerodrom, la Topoloveni

Numărătoarea inversă pentru Archangels Fest 2022 a început cu o conferință de presă
Phoenix și Subcarpați vor fi cap de afiș în cele două zile de festival

Se fac ultimele pregătiri pentru Archangels Fest 2022. Aflat deja la a patra ediție, festivalul e gata să aibă parte de un nou succes, de data asta, pe Aerodromul din Topoloveni. Pe 9 și 10 septembrie, pasionații de rock și de motoare se vor bucura de două seri de concert cu invitați de seamă. Vineri, la prânz, va avea loc „deschiderea porților” pentru cei care vin cu cortul și vor să se campeze în zonă. Prima zi de festival continuă cu concerte susținute de Ultimul Tren, Fără Vise, Civic Rebels, Olly of Queens, Masterpiece (tribut Metallica), Bucium și apogeul cu Phoenix, de la ora 23.

Va fi senzaţie! Festival moto-rock pe aerodrom, la Topoloveni

Participanții vor putea zbura cu avionul

Anul acesta, băieții de la Archangels vin cu o doză în plus de adrenalină și oferă participanților la festival zboruri cu avionul. Ele vor avea loc sâmbătă, pe 10 septembrie, între orele 10-14. Tot sâmbătă, se va desfășura celebra paradă moto la care va participa și primarul Gheorghiță Boțârcă. Nu vor lipsi nici concursurile moto. Concertele vor începe la ora 18, iar Subcarpați va fi cap de afiș în a doua seară de festival.

Citește și Ultimele pregătiri pentru „Archangels Fest 2022”

„Venim cu un plus pentru toate generațiile”

Archangels Fest 2022 nu ține cont de vârstă și dorește să adune, ca de fiecare dată, toate generațiile care iubesc motoarele și rockul, după cum a spus-o și primarul Botârcă:
„Festivalul nostru a căpătat deja notorietate în Argeș. O să fie atracție pentru toate generațiile și am urmărit ca Archangels Fest 2022 să fie pe placul tuturor. Ca autoritate locală este o bucurie să venim cu un plus pentru toate generațiile, și tinere, dar și mai în vârstă care iubesc genul acesta de muzică. Locația nu a fost aleasă întâmplător. Aerodromul împlinește 10 ani de când a fost omologat la Autoritatea Aeronautică a României. Aici, în 1928 a aterizat primul avion care îl aducea pe omul politic Ion Răducanu, care împreună cu Virgil Madgearu au înființat, în România, Academia de Științe Economice. De la un congres de la Sofia a poposit la Topoloveni, la o altă adunare, unde colegul său de partid, Ion Mihalache avea să deschidă unul dintre cele mai frumoase laboratoare ale satului românesc ținând de activitatea de cooperație.”
Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean Argeș și Primăria Orașului Topoloveni. „Jurnal de Argeș” este partener media.

Citește și Phoenix cântă la Archangels Fest Topoloveni

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Frumos din partea voastră

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *