Web Analytics
scris miercuri, 28.06.2023

Urs stropit cu spray-ul în ochi, pe Transfăgărășan

Un video în care se vede cum unui urs i se pulverizează spray în ochi pe Transfăgărășan a provocat indignare pe Internet.

Urs stropit cu spray-ul în ochi, pe Transfăgărășan

Mai ales că în filmul, publicat de Asociația Kola Kariola, se vede cum animalul este chemat să primească mâncare de la un conducător auto și se îndreaptă să primească hrana spre mijlocul drumului în timp ce, din sens opus, o autoutilitară se oprește iar pasagerul din dreapta scoate mâna în care avea un spray, pe geamul mașinii și stropește ursul în ochi.

Animalul, surprins, se trage înapoi și pare că se rostogolește în râpă.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/cazul-ursului-lovit-cu-sticla-pe-transfagarasan-motiv-de-dosar-penal-261559/

„Intelegem ca va deranjeaza, ca dintr-o data nu mai aveti loc de ei, desi voi v-ati dus peste habitatele lor, nu invers.
Acest drum traversează o zona de padure. Padurea este casa ursului. Este ca si cum ii traversezi sufrageria, nu trebuie sa te miri ca este acolo.
Niciunul dintre cei doi soferi nu a procedat corect! Hranirea ursilor de catre oameni nu face altceva decat sa puna si ursii si oamenii in pericol.
Dar sa ii dai cu spray paralizant unui urs care nu te ataca, este fapta penala.
AG-61-APE este numarul de inmatriculare a masinii, care pare a fi a unei firme, deci usor de identificat individul care descarca spray-ul paralizant inspre urs.
Pe cel de acum cateva zile care a aruncat cu o sticla in alt urs, intr-o situatie similara, l-a ridicat politia.
Sa-i rugam sa il ridice si pe individ ca sa raspunda pentru fapta lui.
Sesizari, insotite de acest clip, se pota face on line la https://ag.politiaromana.ro/ro/petitii-online”, au anunțat cei de la Kola Kariola.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *