Web Analytics

UPDATE! Femeie împușcată de polițiști în timpul urmăririi unei mașini

de | 11.07.2018 09:13 | Actualitate

politie

UPDATE

Femeia de 31 de ani care a fost rănită după ce un polițist a tras mai multe focuri de armă, în noaptea de marți spre miercuri, pentru oprirea unui autoturism în care aceasta se afla ca pasager și care era condus de un șofer băut, a fost operată și se află în continuare internată la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Argeș. Medicii i-au extras un glonț care se afla sub piele, în zona cotului. Femeia este conștientă și în stare stabilă.

În 2006, șoferul care se afla la volanul mașinii a fost prins de același polițist, după ce ar fi comis un furt. În urma anchetei, acesta a fost condamnat la închisoare. După ce a fugit din țară, șoferul s-a întors ulterior și și-a ispășit pedeapsa.

Șoferul susține că nu el a condus mașina, ci femeia rănită. În plus, spune că polițiștii au ceva cu el, pentru că și lui, și fratelui acestuia le-ar fi făcut dosare penale în decursul timpului.

 

Noaptea trecută, polițiștii din Lunca Corbului au utilizat armamentul din dotare pentru imobilizarea unui autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalul regulamentar. Șoferul se deplasa din direcția Bârla spre Hârșești. Polițiștii bănuiau că bărbatul ar conduce autoturismul aflându-se sub influența alcoolului.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea către comuna Hârsești, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului. Polițiștii i-au cerut șoferului prin sistemul de amplificare audio să oprească mașina, însă acesta și-a continuat drumul. Astfel, unul dintre polițiști a executat două focuri de avertisment în plan vertical și încă patru asupra autoturismului.

Focurile de armă au fost executate într-o zonă fără locuințe, situată între comunele Bârla și Hârsești.

 

În mașină se afla și o femeie de 31 de ani. Aceasta a fost rănită ușor în urma împușcăturilor. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Argeș cu plagă superficială hemitorace stâng și braț stâng.

Conducătorului auto i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii