Web Analytics

UPIT. S-a strigat ultima dată catalogul pentru studenții de la Jurnalism. Acum, sunt parte din tagma jurnaliștilor

de | 19.06.2021 09:20 | Actualitate

Universitatea din Pitești a format și anul acesta o nouă generație de jurnaliști. Vineri, 18 Iunie, pentru studentii UPIT, s-a strigat ultima dată catalogul.

Evenimentul a fost marcat prin prezența corpului profesoral al universității, părinți sau prieteni ai studenților. Proaspeții jurnaliști au fost gata sa ofere profesorilor admirația și recunoștința pentru învățăturile din anii de facultate. La rândul lor, cadrele didactice prezente au avut câte un mesaj de mulțumire pentru studenti.

Studenții au marcat prezența celor trei ani la FSESSP prin ceva unic, după spusele profesorilor. Au creat ziarul jurnaliștilor 2021: CÂINII DE PAZĂ AI DEMOCRAȚIEI-Promoția 2021, pe care l-au acordat Universității din Pitești.

Adresăm mulțumirile noastre Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, pentru întreaga susținere pe care ne-a acordat-o de-a lungul celor trei ani, în formarea noastră ca viitori jurnaliști, pentru comportament, prestanță și erudiție!, au transmis la final, studenții promoției 2021, Jurnalism.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii