Web Analytics

UPDATE: Și-a pus capăt zilelor! Un bătrân s-a împușcat cu arma de vânătoare

de | 17.05.2022 14:13 | Actualitate

Update – ora 14.07:

O boală necruțătoare l-a împins de pe un bărbat în vârstă de 70 ani din municipiul Pitești să își pună capăt zilelor, fiind găsit împușcat în această după-amiază în locuința sa. Din primele informații, bătrânul nu a mai putut lupta cu boala, iar astăzi a luat arma personală de vânătoare și a decis să își pună capătul zilelor și s-a împușcat.

Citește și: ACUM! Mașină răsturnată pe Autostrada A1 București-Pitești!

Acesta a fost descoperit inconștient de către soția sa, iar un vecin a alertat autoritățile. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj medical, dar, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse către medicii de pe ambulanță, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

De asemenea, polițiștii și criminaliștii au demarat cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Medicină Legală și transportat la morgă pentru necropsie.

Citește și: Argeș. Două autoturisme s-au ciocnit la Moșoaia

Știrea inițială:

Un bărbat a fost găsit împușcat în municipiul Pitești. Din primele informații aflăm că se află în stare de inconștiență în aceste momente. Polițiștii argeșeni au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul. Momentan nu se cunosc alte detalii despre ce s-a întâmplat.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *