Web Analytics

UPDATE – Pagube uriaşe în urma incendiului devastator de la Corbeni

de | 28.09.2021 17:18 | Actualitate

În urma incendiului din localitatea argeșeană Corbeni au ars acoperișul unei casei pe o suprafață de 200mp, acoperișul unui fânar pe o suprafaţă de150 mp și 400 de baloți de fân, plus acoperișul anexelor gospodăreşti pe o suprafață de aproximativ 150mp și bunurile depozitate în interiorul acestora. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală la trei persoane (membri ai familiei care locuiau acolo) cu atac de panică. Incendiul a fost lichidat de salvatorii argeșeni după aproximativ patru ore. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de la un conductor electric defect.

CITEȘTE ȘI: Avocatul argeșean Radu Perianu despre PNRR: ”Acoperă nevoile de dezvoltare a tuturor regiunilor, nimeni nu este lăsat în urmă!”

Vă reamintim că în această dimineaţă un incendiu violent a izbucnit în satul Bucşeneşti al comunei Corbeni. Incendiul a izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti, apoi a cuprins şi alte construcţii aflate în apropiere. La faţa locului au intervenit  Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş cu trei autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii