Web Analytics
scris vineri, 28.06.2024

Update. În accidentul de la Bascov au fost răniți și doi tineri

Biroul de presă al Poliției Argeș a revenit cu amănunte privind accidentul produs în dimineața zilei de vineri, 28 iunie, în localitatea Bascov, pe strada Rotărești, în care au fost implicate două autoturisme.

Update. În accidentul de la Bascov au fost răniți și doi tineri

Citește și: Femeie rănită în accident la Bascov. A ajuns la spital

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Vâlcea către Pitești, în comuna Bascov, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 57 de ani, din București.

În urma impactului, au fost răniți, atât conducătoarea auto (dusă cu SMURD-ul la spital), cât și doi tineri, o fată în vârstă de 16 ani și un băiat de 18 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.

Citește și: Accident mortal în Argeș, la Rociu. Coliziune fatală în intersecție

Ambii conducători auto au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită