Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Update. Detalii despre accidentul din Argeş cu cinci copii răniţi

IPJ Argeş a venit cu informaţii suplimentare referitoare la accidentul petrecut sâmbătă, 25 mai, la orele prânzului, pe DN 73, la Dragoslavele, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, accident soldat cu şapte răniţi, dintre care cinci minori.

Update. Detalii despre accidentul din Argeş cu cinci copii răniţi

Citeşte şi: Video. Accident în Argeş. Cinci copii, duşi la spital!

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din Mihăești, care rula cu un autoturism, pe raza localității Dragoslavele, pe direcția de deplasare dinspre Brașov către Câmpulung, la ieșirea dintr-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu microbuzul condus de un bărbat de 57 de ani, din Vlădești.

În urma impactului, au suferit leziuni cei cinci minori, cu vârste de 14 și 15 ani, toți din Vlădești, precum și o femeie de 41 de ani, din Vlădești, și o altă femeie, de 60 de ani, din Godeni, toți pasageri în microbuz.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită