Web Analytics

UPDATE/Declarațiile medicului legist și concluziile autopsiei în cazul bărbatului pus la pământ de polițiști

de | 18.04.2021 17:16 | Actualitate

Într-o conferință de presă a anchetatorilor, susținută duminică dimineața, Dan Manu, medic primar în medicină legală a susținut că principala cauză a decesului bărbatului care in urma cu câteva zile a fost pus la pământ și bruscat de către polițiștii argeșeni, este asfixia mecanică.
”În urma autopsiei am constatat că moartea a fost violentă, în urma unui poliotraumatism. Iar cauza imediată de deces a fost asfixiere mecanică. Asfiexierea mecanică s-a produs în urma unui traumatism cervical și traumatism toracic”, a precizat Dan Manu. În plus, cauza morţii a fost una violentă, a mai precizat legistul. Potrivit medicului, nu a fost vorba de un infarct, în cazul victimei. Acesta a suferit și un traumatism cranio-cerebral, în momentul în care a fost izbit de asfalt.

În continuare, se desfășoară cercetările în legătură cu moartea bărbatului 

„În acest moment urmărirea penală se efectuează cu privire la faptă. Urmează să evaluăm probele în raport de aceste leziuni, pentru a stabili o eventuală participație penală a persoanelor implicate”, a spus Ștefan Marius Ionel, procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

VEZI VIDEO direct de la locul incidentului https://www.youtube.com/watch?v=ZpSNxlncOjM .

CITESTE SI Șocant! Filmul cu scena bruscării bărbatului din Autogara Sud de către polițiști, înainte ca victima să moară

CITESTE SI Bărbatul din Pitești a murit „din cauza nepregătirii polițiștilor”, susține un sindicalist din Poliție

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii