Web Analytics
scris marți, 09.01.2024

Update: Cabanele Direcției Silvice Argeș introduse în circuitul turistic AU AUTORIZAȚIE DE SECURITATE LA INCENDIU

La sfârșitul săptămânii trecute, vineri, un coleg ziarist de la un site de știri, din județul nostru, a publicat un articol în care se făcea vorbire despre faptul, posibil foarte grav, că ar lipsi autorizația de securitate la incendiu la cabanele Direcției Silvice Argeș introduse în circuitul turistic. În contextul nenorocirii întâmplate recent la Ferma Dacilor, unde au murit mai multe persoane într-un incendiu, coroborat cu informația exactă că stabilimentul respectiv nu avea autorizație de securitate la incendiu, Jurnal de Argeș a preluat în integralitate articolul sub titlul „Niciuna dintre cabanele Direcției Silvice Argeș introduse în circuitul turistic nu are autorizație de securitate la incendiu”.

Update: Cabanele Direcției Silvice Argeș introduse în circuitul turistic AU AUTORIZAȚIE DE SECURITATE LA INCENDIU

Ieri, luni 9 ianuarie a.c., la ora 18.01, am primit de la DS Argeș un mail, care a scăpat neobservat, în care se comunica informația „Cabanele Directiei Silvice Arges functioneaza legal!”, iar ca probă se comunica linkul https://argespress.ro/cabanele-directiei-silvice-arges-functioneaza-legal/

Mai menționăm că respectivul mail era trimis nu doar către redacția Jurnal de Argeș, ci chiar către întreaga presă din România.

Citește și: Globurile de Aur. „Oppenheimer” a fost desemnat cel mai bun film. Lista câştigătorilor

Una peste alta, este foarte bine că nu s-a întâmplat nicio nenorocire în cabanele Direcției Silvice Argeș introduse în circuitul turistic, întrucât acestea au autorizație de securitate la incendiu, încă din anul 2006, când director era inginerul silvic Gogu Davidescu.

În final, subliniez încă o dată informația adevărată: „Cabanele Directiei Silvice Arges functionează legal!”, întrucât au autorizație de securitate la incendiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *