Web Analytics

UNTOLD: 20 de persoane au fost prinse cu droguri, 214 persoane au primit asistenţă medicală

de | 13.09.2021 09:19 | Actualitate

Un număr de 20 de infracţiuni care vizează încălcări ale legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri au fost constatate în a treia zi a Festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca, fiind aplicate şi 52 de sancţiuni contravenţionale.

”Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în a treia zi de festival, au constatat un număr de 20 de infracţiuni care vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, în urma abaterilor înregistrate”, se arată într-un comunicat transmis duminică Agerpres.

CITESTE SI Brățări de triaj pentru test negativ COVID-19 furate și vândute online la Untold

Potrivit sursei citate, 42 dintre acestea au reprezentat abateri de la OUG 195/2002R, iar alte 9 de la Legea 61/1991R.

Poliţiştii au constatat 7 infracţiuni prevăzute de Legea 194/2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de actele normative în vigoare, şi alte două infracţiuni prevăzute şi pedepsite de Codul penal – conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi furt.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ion Cojocaru

Proiectul ,,Pădurea cu Povești Nemuritoare”, derulat de Fundația „Conservation Carpathia” și...

Ultimele articole