Web Analytics

Universitatea din Pitești și-a premiat absolvenții promoției 2022

de | 1.07.2022 09:25 | Actualitate, Cultură, Home

Universitatea din Pitești a organizat joi, 30 iunie, festivitatea de absolvire a studenților. În cadrul evenimentului desfășurat la Grădina de Vară, au fost premiați șefii de promoție ai fiecărei facultăți și elevii cu media 10 de la școlile din județ.

La eveniment a fost prezent și primarul Cristian Gentea, alături de prefectul județului, Radu Perianu, reprezentanți a Consiliului Județean, George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură și Dumitru Tudosoiu, șeful Inspectoratului Județean Argeș. Fiecare dintre ei au adresat cuvinte de laudă pentru proaspeții absolvenți, i-au felicitat și i-au premiat.

Citește și: UNIVERSITATEA DIN PITEŞTI, UNIVERSITATE CU GRAD RIDICAT DE ÎNCREDERE – ADMITERE 2022

Primarul Piteștiului i-a oferit rectorului UPIT, Dumitru Chirleșean, o plachetă onorifică, cu ocazia aniversării a 60 de ani de existență a Universității. De asemenea, pentru șefii de promoție, Cristian Gentea a pregătit plachete de excelență, cu un mesaj special: „Se acordă pentru absolvirea strălucită a facultății, în așteptarea viitoarelor performanțe puse în slujba orașului în care v-ați format.”

Evenimentul a continuat cu momente artistice susținute de cvartetul Filarmonicii din Pitești și de studenți sau absolvenți ai Facultăților de Muzică și Teatru din cadrul Universității din Pitești și elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. de ce e viata asa de grea? de ce npaseop…nsui..cepr….d…plumd…cs….vuscccac

    daca citesti acest comentariu iti doresc sanatate.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *