Web Analytics

Universitatea din Pitești a încheiat un acord de parteneriat cu Societatea Electroargeș

de | 9.12.2021 09:29 | Actualitate

În data de 07.12.2021, Universitatea din Pitești a primit vizita reprezentanților companiei ELECTROARGEȘ S.A.Scopul acestei vizite a fost cel de consolidare a relațiilor dintre cele două instituții, precum și de identificare a unor noi direcții de colaborare.

La discuții au participat, din partea companiei ELECTROARGEȘ, domnul Michele BORGIA – Director, domnul ing. Marian LETCANU – Manager Cercetare-Dezvoltare și domnul Valentin CĂRĂMIDĂ – Manager Producție și Calitate iar din partea Universității din Pitești, conf. dr. Adrian SĂMĂRESCU – Prorector pentru relaţia cu studenţii, absolvenţii şi mediul socio-economic, conf. dr. ing. Daniel-Constantin ANGHEL – Director al Centrului Suport pentru Învățământul Dual, lect. univ. dr. Olimpia OANCEA – Director al Centrului de Marketing Universitar.

Citește și: Ambasadorul Franței, oaspete special la Universitatea din Pitești

Subiectele abordate au vizat aspecte legate de: Stagii de practică și internship-uri pentru studenți Intervenții asupra curriculei universitare Abordarea unor proiecte de cercetare Profesionalizarea cursurilor Sprijinirea învățământului în sistem dual Publicarea profilului companiei ELECTROARGEȘ ÎN CATALOGUL ANGAJATORILOR DE TOP DIN REGIUNEA SUD-MUNTENIA: 100 de companii pentru care ți-ai dori să lucrezi Aderarea companiei ELECTROARGEȘ la Consiliul Consultativ al Rectorului Universității din Pitești (CCR-UPIT).

De asemenea, delegația a vizitat mai multe structuri din cadrul Universității din Pitești: Facultatea de Mecanică și Tehnologie, reprezentată de domnul conf. dr. ing. Alin RIZEA – Decan și de doamna conf. dr. ing. Monica IORDACHE – Director al Departamentului de Fabricație și Management Industrial; Facultatea de Electronică, Comunicații și Calculatoare, reprezentată de domnul conf. dr. ing. Laurențiu IONESCU – Decan și de domnul conf. dr. ing. Alin MAZĂRE; Centrul Regional de Cercetare – Dezvoltare pentru materiale, procese și produse inovative destinate industriei de automobile / CRC&D-Auto, reprezentat de către domnul Dr. Denis NEGREA – Director.

Vizita s-a derulat într-un climat colegial, impresiile fiind favorabile din partea tuturor participanților.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii