Unirea Bascov – noua campioană națională Under 19

de | 17.05.2022 15:10 | Actualitate, Home, Sport

În finala Campionatului Național Under 19, jucată pe Stadionul Municipal Râmnicu-Vâlcea, Unirea Bascov a dispus cu 3-0 de ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ, golurile fiind marcate de Alexandru Ionică (2) şi Gabriel Tănase.

Atacantul  Alexandru Ionică a câstigat si trofeul acordat celui mai bun jucător al finalei. De menţionat faptul că acesta este primul an în care Unirea Bascov are echipe de Under 19 și Under 17. În semifinale, ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-a impus cu 4-3 în fața formației Campionii Fotbal Club Argeș, iar Unirea Bascov a trecut de Fotbal Club Rapid 1923 cu scorul de 3-2.

Citește și: Liga 1: Rezultatele din ultima etapă a play-out-ului și clasamentul final

Antrenorul Adrian Dulcea a avut la dispoziţie pentru acest meci un lot format din următorii jucători: Gheorghe, Drăghici (portari) Gallo, Doinea, Tănase, Chivu, Ionescu,Mihalcea,Gheorghe, Ionică, Iordache,Gotea, Stănciucu,Dună,Albu, Pia, Stan, Stroescu, Chircioagă, Preda.

Sursa text și foto: www.arges-sport.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Cand veti lua interviu lui Tudose,sau Gentea sau Vlădoiu sau Prepelita,în legătură cu ce fost ,dar mai ales cu. ce va fi.Fiindca daca o vr tine pe linia ultimelor meciuri,la anu va fi jale in Trivale si durere in suflet. AVE GENTEA,MORITURI TE SALUTAT!!!😂😀😁😄😅😆🤔

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....