Web Analytics
scris sâmbătă, 24.10.2020

Unirea Bascov câștigă la Alexandria și urcă pe locul 5 în Liga 3 la doar 3 puncte de lider

 

Unirea Bascov câștigă la Alexandria și urcă pe locul 5 în Liga 3 la doar 3 puncte de lider

Ieri, 23 octombrie 2020, s-a disputat o noua etapa din cadrul Ligii a III-a, Seria 6. CS Unirea Bascov s-a deplasat la Alexandria unde a întâlnit echipa din localitate CSM Alexandria. Telormănenii veneau după o serie de patru etape în care nu au cunoscut gustul înfrângerii (doua victorii și două egaluri), în timp ce argeșenii veneau după două victorii consecutive.

Partida a început cu o ușoara tatonare din partea ambelor echipe. La prima fază de poartă s-a și marcat, în minutul 29 căpitanul argeșenilor, Mario Iordache reușește să marcheze în urma unui un-doi reușit cu Florescu, stabilind și scorul primei părți.

Repriza a doua a fost mult mai bogată în faze de poartă, gazdele irosind trei ocazii foarte mari. Băieții lui Adi Dulcea au irosit și ei două ocazii foarte mari prin Mario Iordache, șutul acestuia lovind bara porții lui Olteanu, și prin Florescu, care rămas singur cu portarul, nu reușește să îl învingă.

În minutul 92, Florescu Alexandru reușește să închidă tabela marcând pentru 0-2. Așadar, Bascovul reușește a treia victorie consecutivă aflându-se pe locul 5 la doar trei puncte de liderul Flacăra Moreni.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită