Web Analytics

Unde vor plăti piteştenii impozitele şi amenzile de luni

de | 19.10.2017 14:56 | Actualitate

De săptămâna viitoare, piteştenii vor putea plăti impozitele la Centrul de încasări situat vizavi de sediul Primăriei Municipiului Piteşti.

Începând cu data de luni, 23 octombrie a.c., activitatea de încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor contravenţionale, în cazul persoanelor fizice, se va realiza la Centrul de încasări din imobilul situat în Piteşti, str. Victoriei, nr. 7, bl. 89, sc. C, parter (vizavi de sediul Primăriei Municipiului Piteşti).
Mutarea echipamentelor necesare desfăşurării activităţii în noua locaţie a început joi şi va continua vineri, 20 octombrie, motiv pentru care activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale se va realiza la Centrele de încasări situate în cartierele Piteştiului.
Primăria Municipiului Piteşti oferă şi alternativa plăţii online a impozitelor, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro. Ambele sisteme sunt disponibile şi funcţionează 24 de ore pe zi, de luni până duminică.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii