Web Analytics

Unde ar trebui să zburați în această primăvară?

de | 26.01.2023 17:13 | Actualitate, Home, Turism

Luați o pauză de la iarnă și mergeți unde este cel mai cald în această primăvară! În acest sezon, multe companii oferă zboruri la prețuri rezonabile și nu este nevoie să căutați în numeroase locuri, ci doar să alegeți un motor de căutare pentru bilete de avion care include oferte ale multor companii aeriene și puteți compara prețurile rapid. Citiți mai departe și nu veți avea nicio îndoială cu privire la următoarea destinație pe care merită să o vizitați în lunile de primăvară.

Cu siguranță plajă – unde este cald în primăvară?

Cei însetați de relaxare pe nisip fierbinte vor găsi tot ce le trebuie în Africa! În Gambia, aprilie este sezonul de vârf. 33° la umbră și temperatura apei de 24° sunt condițiile perfecte pentru o vacanță relaxantă pe plajă. Sezonul uscat se apropie încet de sfârșit în Maldive, așa că prețurile sunt puțin mai mici și, deși nu trebuie să plouă în această perioadă, se poate. Merită să aveți în vedere acest lucru, la fel cum merită să mergeți în vacanță acolo. 

Citește și: UNESCO a înscris oraşul Odesa pe lista patrimoniului mondial

Veți găsi vreme excelentă și în Caraibe. Când vizitați țări precum Cuba, Jamaica sau Republica Dominicană, avem garanția unei vacanțe reușite, căci au plaje a căror frumusețe te amețește. Apă minunată și caldă, de a cărei culoare azurie vă veți aminti ani de zile. 

Omar și Emiratele Arabe Unite vor satisface iubitorii de vacanțe mai luxoase. Și cu siguranță pe cei care iubesc căldura – temperaturile din ambele țări depășesc 35 de grade, iar apa este doar puțin mai rece. Dacă vreți să ajungeți aici, accesând motorul de căutare de zboruri veți avea opțiuni de plată convenabile, inclusiv rate sau plate amânate.

Dubai

Destinații de vacanță bune pe tot parcursul anului

Dacă nu ați văzut încă plaja cu nisip vulcanic negru – primăvara este momentul perfect pentru a o face! Frumoasele Insule Canare îi așteaptă pe iubitorii de plajă pe tot parcursul anului. Veți găsi atât zone mai intime, cât și plaje cu nisip pe o lățime de câteva sute de metri. În primăvară, în Tenerife puteți conta pe temperaturi de peste 26°, iar înotul în ocean la 19° merită luat în considerare. 

Iubitorii de plajă nu au nevoie să uite de Egipt. Când mergi la Hurghada, Taba, Marsa el Alam sau Sharm El Sheikh, merită să luați o cremă cu un filtru puternic. Aici pe Marea Roșie sunt 27°, iar apa este plăcută 23°. 

Dacă veți alege motorul de căutare potrivit pentru bilete avion , vei avea acces la un număr imens de oferte avantajase, ce pot fi rezervate ușor și adaptate propriilor nevoi.

Vacanța de primăvară- momentul perfect pentru a vizita următoarele destinații

Spania este o destinație căreia îi puteți spune mereu DA! Mai ales înainte de sezon, când traficul turistic tocmai prinde viață. În Insulele Baleare, soarele este plăcut, iar temperaturile oscilează în jurul valorii de 18-20 °. Puteți alege între Mallorca, Menorca, Formentera și Ibiza.  Amintiți-vă că frumoasele coaste ale Spaniei continentale și Portugaliei așteaptă, de asemenea, turiști înfometați de aventură și oferte ieftine de vacanță.

Puteți conta pe temperatura primăverii în Malta, unde atracțiile nu lipsesc! De la frumoasa arhitectură din Valetta la petrecărețul St. Julian sau Gozo care trăiește într-un ritm alert. La fel și în Cipru, unde în aprilie sunt deja în medie 22°. Aceasta este o oportunitate grozavă de a vedea Stânca Afroditei și Mormintele Regilor fără grabă și cozi.

Merită să luați în considerare o excursie în Balcani. În timpul sărbătorilor din aprilie, temperatura este propice pentru vizitarea obiectivelor turistice Țări precum Croația, Albania sau Muntenegru au multe de oferit iubitorilor de a descoperi minunile naturii, monumentelor și locurilor fermecătoare.

Dubai

Unde să mergeți într-o scurtă pauză în aprilie?

Este o perioadă bună pentru o călătorie scurtă de tipul city break . Vizitați Țările de Jos și vedeți Grădinile Keukenhof, unde se desfășoară Festivalul Lalelelor. Dacă florile nu sunt treaba ta – gândește-te să alegi una dintre capitalele europene pentru o scurtă vacanță în oraș. Alegând bilete avion roma veți putea explora toată ziua, cu pauze doar pentru un espresso sau pizza într-una dintre grădinile restaurantului. Parisul are farmecul său în orice perioadă a anului, iar alegând Atena puteți vedea Acropola evitând aglomerația. 

Cu un buget mic, mergeți undeva aproape – la Praga, Budapesta sau Viena. Există o mulțime de oferte pentru vacanțe scurte în primăvară – pe care o alegeți depinde doar de propriile preferințe, căci aveți mereu la dispoziție peste 1.3  milioane cazări în întreaga lume și zboruri de la diferite companii aeriene într-o singură rezervare, datorită unui cont creat pe eSky.ro

Gozo – Malta

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *