Web Analytics

Undă verde pentru sala Polivalentă de la Pitești

de | 6.02.2018 18:05 | Actualitate

ionicaVești bune aduse de primarul Piteștiului, Cornel Ionică de la Compania Naţională de Investiţii, care i-a confirmat edilului că proiectul Sălii Polivalente de la Pitești cu o capacitate de circa 4.700 de locuri, investiție ce ar urma să fie finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, este o prioritate.

„Sala polivalentă este o prioritate a Companiei și vor începe procedurile legale, până la licitație. Noi am depus toate documentele, tot ce presupune partea noastră de contribuție. Restul, de aici încolo, cade în sarcina Companiei Națiobnale de Investiții. Este mai mult decât un aviz. Nu vreau să spun că este o certitudine, fiindcă mă feresc de cuvinte. Avem o confirmare a faptului că Sala Polivalentă de la Pitesti este o prioritate în programul companiei Naționale de Investiții.Dacă suntem acceptați, eu zic că putem spera. Spun spera, fiindcă eu sunt rezervat în tot ceea ce înseamnă proiecte. La ultima întâlnire pe care am avut-o, vivepremierul Stănescu a spus, cu gura dumnealui, că Sala Polivalentă are sprijinul Ministerului și că va fi o prioritate”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, primarul Piteştiului, Cornel Ionică.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. dorele bausi cafeaua? cam multicele greseli gramaticale

    eu unul sper sa nu se faca, nu ca nu e necesar, dar la cum fac astia lucrarile mai bine lasam terenul liber pentru cei ce vor veni dupa astia. Or fi mai priceputi.
    Eu cred ca mai varza ca prezentii bravi conducatori nu e posibil, dar putem avea surprize.