Web Analytics

Una dintre cele mai vechi grădiniţe private din Piteşti a împlinit 17 ani de existenţă

de | 19.10.2017 10:40 | Actualitate

19 MadalinaToma KinderStrumff# La Grădinița KINDER STRUMFF sunt în prezent 77 de copii înscriși # Mulți dintre cei care au fost la această grădiniță sunt acum studenți la mari universități din Europa și S.U.A.

Recent, Grădinița KINDER STRUMFF, una dintre cele mai apreciate și vechi grădinițe private din Pitești, a împlinit 17 ani de existență. Grădinița, ce funcționează pe strada Egalității nr. 16, are la ora actuală 77 de copii înscriși în patru grupe și 9 educatoare. În total, personalul grădiniței numără 19 persoane.

Multe sute de copii au ales să vină la Grădinița KINDER STRUMFF de la înființare și până în prezent. Iar dintre aceștia, o mare parte au ajuns ulterior olimpici naționali sau studenți la mari universități de peste hotare, cum ar fi Universitatea din Manchester sau prestigioasa UCLA din Los Angeles. Care sunt motivele pentru care Grădinița KINDER STRUMFF atrage copiii ca un magnet? După cum spune Mădălina Toma, fondatoarea și directoarea grădiniței, „la noi, climatul este unul foarte prietenos. Opiniile sunt spuse deschis și ținem cont de doleanțele părinților. Educatoarele au aplecare asupra actului educațional, fiind la rândul lor mame. Aș vrea să mai spun că avem o gamă largă de activități care să le dezvolte abilitățile celor mici. Ca exemplificare, pot să vă spun că în pachetul educațional sunt incluse activități precum dansul, pianul și limbile străine. Grija este centrată asupra copiilor, de la primul până la ultimul angajat”.
Mai trebuie precizat că grădinița are bucătărie proprie, iar hrana se prepară zilnic.

„Nu suntem o grădiniță comercială, suntem o grădiniță de suflet”

Mulți dintre cei care au terminat grădinița se întorc aici și acum, după ani de zile, pentru a mai sta de vorbă cu cei care le-au îndrumat primii pași. „O fetiță foarte talentată la pictură și care ulterior a ajuns la un liceu de profil a venit după mai mulți ani și mi-a spus: „Aici mi-am găsit calea”. A fost un compliment pe care nu îl pot uita”, ne-a declarat directoarea Mădălina Toma.
Tot directoarea Grădiniței KINDER STRUMFF mai vine cu o destăinuire specială și care își are acoperire totală în realitatea de zi de zi: „Nu suntem o grădiniță comercială, suntem o grădiniță de suflet”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii