Web Analytics

Un TIR din al unei firme din Pitești a blocat două străzi dintr-un oraș din Germania după o manevră greșită

de | 15.01.2020 11:35 | Actualitate

Șoferul unui TIR din România, aparținând firmei Semiramis din Pitești, a ajuns pe prima pagină a numeroase ziare din Germania, după ce a efectuat greșit o manevră de întoarcere, blocând două străzi din orașul Herborn-Seelbach și distrugând zidul unei case.

Incidentul a avut loc luni 13 ianuarie în orașul Herborn-Seelbach din districtul Hesse. TIR-ul, ce aparține firmei de transport Semiramis din Pitești, transporta nouă tone de marfă. Incidentul a fost relatat pe larg în numeroase publicații din Germania.

Conform jurnaliștilor de la ziarul Mitteldeutsche Zeitung, ”incidentul a avut loc în jurul orei nouă dimineața, mai mulți vecini chemând imediat poliția. Șoferul, care este din România, avea de livrat nouă tone de marfă. A încercat să urce pe o stradă cu TIR-ul de 40 de tine, însă nu a reușit din cauza unei mașini parcate și a îngustimii drumului. Drept urmare, a decis să întoarcă TIR-ul cu spatele, însă manevra nu a reușit. Semiremorca a izbit spatele unei case”. Drept consecință, două străzi au fost blocate timp de cinci ore.

Forțată de împrejurări, firma ce comandase livrarea a chemat o firmă de tractări din zonă, aceasta intervenind cu două utilaje și o macara pentru a repune TIR-ul de din Pitești pe carosabil. Poliția va stabili în următoarele zile valoare pagubei.

 

FOTO: mittelhessen.de

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii